Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Ned napisał:Cytat:Spotkałem się z tym na wielu serwerach i uważam, że jest to bardzo dobry plugin.
Mam nadzieje że nie piszesz o tym gównie z kwadracikami a,b,c, d itd gdzie nawet wielu 32 bitowców nie widziało jaka jest prawidłowa odpowiedź
Użytkownik ŁAPA napisał:Panowie.Po pierwsze nie zachowujcie się jak jakieś dzieci z piaskownicy,którym ktoś wyrwał z rączki zabawkę.Przecież Ja nigdy nie ukrywałem tego że gram na 16 bitach:)
Tym bardziej nazywanie Mnie oszustem nie ma najmniejszego sensu.Mogę zmienić na 32 bity nie ma problemu,ale ja mam typowego pc do nagrywania muzyki(parę programów zainstalowanych,a jedyna gra w jaką pykam to cs)
Komp jest słaby,a do tego przez jakieś 5 dni net Mi szwankuje max(ping po 60,70,80)
To oczywiste że na takich czasach szanse na dobra grę znacznie maleją,a jak ustawie na 32 bity to na pewno nie będzie lepiej,ale ok ustawiam.
Widzę że nie macie na co dzień żadnych ciekawych wrażeń jak wnikacie w taki temat:)
Cytat:Tak, chodzi mi o te "kwadraciki".
Cytat:Dokladnie jestem za testem na 32 bity ; ) skoro server jest w stanie wytrzymac 30 osob grajacych , to jeden mały test mu nie zaszkodzi a jak upiększy daną rozgrywke o mniejszą nerwowość tych , którzy graja na 32 i patrza na te 16 które robią cuda przez smoke i inne wygibasy teksturowe ;D mnie osobiscie strasznie to wkurwia najlepszy przyklad ( 5 smoke srodek 5 trup a awp i tak trafia nas z łatwoscia jak by wybijało kaczki to samo tyczy sie innych broni )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość