Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik paranormal napisał:Jakby to był aktywny za czitowanie lub nie wstawienie ssów to bym się z maluczką nie zgodził. To tylko obrazy Beny... Jak masz pisać takie głupoty to lepiej nic nie pisz.
Użytkownik LeiTo?! napisał:I tutaj pragne Wam wszystkim powiedziec , ze Thor pewnego pieknego dnia dostanie ode mnie perma za caloksztalt swoich zachowan, ciaglych prowokacji mnie (na ktore juz nie zwracam uwagi).
Użytkownik LeiTo?! napisał:Lucjan jest graczem nie sprawiajacych jakich kolwiek problemow, fajnie sie z nim gra, zawsze wprowadzi smieszna atmosfere, wiec nie wierze, ze byl on winowajca. I tutaj pragne Wam wszystkim powiedziec , ze Thor pewnego pieknego dnia dostanie ode mnie perma za caloksztalt swoich zachowan, ciaglych prowokacji mnie (na ktore juz nie zwracam uwagi). Mozecie mi wtedy zabrac admina, dac mu ub jezeli bedzie to zbyt wysoka kara z mojek strony ale bede czul satysfakcje ze usunalem z serwera osobe ktora sprawiala wiwcej problemow niz Nikos za dawnych dziejow.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości