2:48 slyszal granat dlatego juz przez sciane mial celownik na modelu?
4:05 jak wyczekal? nie czkeal tylko sie cofnal po wybiegnieciu pierwszego, nagle zaczal skanowac drugiego, a nie bylo go widac ani slychac, a potem dopiero wyczekal 3
4:23 tutaj zabil tego 2, ktorego wczesniej skanowal
6:05 moze zbyt sie skupilem na esp
7:13 obejrzyj ta akcje od 7:00, tego jednego ze srodka slyszal to go wyczekal - to rozumiem, ale nagle zaczal sie rozgladac i w 7:13 zauwazyl model w trupie i od tego momentu nie patrzal juz srodka ani od zielonych, tylko caly czas trup - dla mnie dziwne
rozpisuje hltv dalej
15:14 jak wyjasnisz to info od boga?
17:52 znow info z dupy ze jest w ciemni/matrixie
19:49 ???
20:58 rozumiem, ze slyszal, ze jest w tamtych okolicah. Ale spojrzal sie na model juz przez brame, wychodzi na pol skeundy i leb - dla mnie +b
21:20 troche dziwnie, ze skanuje znow idealnie tylko w model, rozumiem, ze go slyszal, ale chyba ma geny nietoperza jak po sluchu umie tak precyzyjnie okreslic polozenie
21:38 troche po modelu, chociaz moze mi sie wydaje
27:26 skad to wiedzial, ze ide?
teraz akcja od 28:34 rozumiem, ze na poczatku slyszal tego po prawej stronie trupa i caly czas sie na niego czail, ale jak juz zabil jednego, ktory wbiegl do trupa, to skad wiedzial jeszcze o tym drugim? i to nie bylo takie zwyczajne wyczekanie "bo moze tam jest ktos jeszcze", bo po zabiciu tego drugiego juz wiedzial ze czysto
33:47 fajnie przeskoczyl od razu na tego co wybiegl z dolnego
35:09 celownik mu gdzies tam ucieka, ale zauwazyl model to juz celownik na niego
36:41 wychodzi od razu z celownikiem na model
36:46 z dupy wiedzial, ze idzie wlasnie respem, gdyby nie mial takiego infa to bylby przejety tym ze srodka, a nie patrzal sobie na respa
36:56 znow wychodzi z celownikiem na modelu
juz nic wiecej nie mam do dodania w tym temacie , jesli nie widzicie tutaj infa z dupy to nic nie poradze