Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Ned napisał:Cytat:I jak już było napisane, czy kick to na prawdę powód do zakładania takiego tematu?
Dla niektórych każdy kick czy durne slapowanie albo wejście w kompetencje admina jest zbędnym tematem, najdziwniejsze że najwięcej zwykle do powiedzenia mają te świeżarki w funkcji admina którzy jeszcze na szacunek pracują. Jak widzisz temat nie ma znamion skargi, nie miał na celu rozmowy o tym co robi Nikos na serwie tylko wytyczenie co może admin serwera a co nie oraz wyjaśnienie co znaczy podszywka na zasadzie Grant-Grand. Ważni napiszą nie bo nie nie, nie bo łapa to mój bóg no to nie będe takim nickiem grał trudno, fajny był, dużo ludzi wariowało jak ich łapa nożem ciął
Użytkownik Jajabombka napisał:Tylko zlitujcie się nade mną
Cytat:12. Podszywanie się, a także upodabnianie się do innych graczy, Adminów jest zakazane.
Jeśli nie widzisz podobieństwa w nicku ŁAPA a LAPA czy Grand a Grant to warto się zastanowić poco ktoś użył słowa "podobieństwo" w regulaminie.
Mam coś jeszcze dodać czy wystarczy ??
Użytkownik oallaa napisał:Chyba trzeba zajrzeć do słownika i zrozumieć co znaczy słowo podobieństwo. ŁAPA i LAPA a także grand i grant to się własnie podobne nicki, czyli jeżeli właściciel tego nicku nie wyrazi zgody na podszywanie lub upodobnianie się do niego, nie masz prawa takiego nicku wybrać.
Użytkownik Ned napisał:Cytat:I jak już było napisane, czy kick to na prawdę powód do zakładania takiego tematu?
Dla niektórych każdy kick czy durne slapowanie albo wejście w kompetencje admina jest zbędnym tematem, najdziwniejsze że najwięcej zwykle do powiedzenia mają te świeżarki w funkcji admina którzy jeszcze na szacunek pracują. Jak widzisz temat nie ma znamion skargi, nie miał na celu rozmowy o tym co robi Nikos na serwie tylko wytyczenie co może admin serwera a co nie oraz wyjaśnienie co znaczy podszywka na zasadzie Grant-Grand. Ważni napiszą nie bo nie nie, nie bo łapa to mój bóg no to nie będe takim nickiem grał trudno, fajny był, dużo ludzi wariowało jak ich łapa nożem ciął
Cytat:Ned liczyłem ,że kogoś takiego jak ty nie bawi gra na nickach innych graczy. Dodatkowo zauważyłem ,że jesteś mega upierdliwy i robisz problem tam gdzie go nie ma jeśli ty nie widzisz podobieńtwa między Grant a Grand jak sam zaproponowałeś początkowo to ja ciebie szczerze pozdrawiam i życzę powrotu na ziemię.
Użytkownik Grand napisał:Ale macie problem ;D Mi to tam rybka jak ktoś chce to niech sobie wpisze Grant
Cytat:Ja bym tak radził ocenianie zostawić komuś starszemu i z nieco większym stażem. Jak widzisz pytanie jest skierowane do administracji dotyczy zakresu tzw. podszywki i im mniej tu napiszesz tym mniej będzie sporów i mojej upierdliwości
Cytat:w przypadku byłego admina abc1, gdzie istniał drugi gracz o tym samym nicku zresztą nadal istnieje.
Cytat:Jak u góry widzisz Szakal pod swój nick nie pozwala się podszywać. Ma co do tego prawo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości