Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik caarola napisał:Czyli jak to działa, bo nie rozumiemJakaś zielona jestem w tym temacie..
To działa tak, że jak jest koleś 100 HP i jeden gracz zabierze mu 60 HP a drugi 40 HP to obydwaj dostają po fragu?
amx_killassist_enable 1 0 - Wyłączony/Włączony / 1 - z DeathMsg / 2 - Włącz wiadomości na HUD
amx_killassist_mindamage 50 Ile obrażeń musi zadać drugi gracz aby był współsprawcą zabicia (1-9999).
amx_killassist_givefrags 0/1 (domyślnie 1) czy dać graczowi asystującemu fragi
amx_killassist_givemoney 300 czy dać graczowi asystującemu pieniądze za zabicie, 0 - nie daje, 1 lub więcej odpowiada za to ile ma dawać pieniędzy (1-16000$)
Użytkownik _eXe_ napisał:Ogolnie pomysl uwazam za dobry, tylko trzebaby go bardziej dopracowac, a nie takie zwykle po fragu dla kazdego chociaz jeden zbil za 80, drugi za 14 a trzeci z HE dobil za 6 i wszyscy trzej po pkt![]()
Użytkownik SivHDfollower napisał:Na nie, grałem na serwie z tym pluginem i jest to tak chujowe, że aż boli ..... Sorry za dosadne słowa ale inaczej cięzko mi to skomentować. Najlepiej jest jak jest teraz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości