grałem sobie i nagle wywalilo mnie z gry i mały komunikat cos tam :warning screenshot cos tam no to wchodze znow w gre i tu patrze ban... szukam SS i nie ma w Cstrike , Cstrike_Polish , wszedzie szukałem wpisywałem nawet de_dust2 w wyszukiwarce nie ma nigdzie ;// Zaradzono mi : Jeśli masz Windows 7 oraz Counter-Strike NonSteam (a takie mam) to kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę Counter-Strike wybierz właściwości przejdź do zakładki zgodność zaznacz Uruchom ten program w trybie zgodności z Windows XP oraz Uruchom ten program jako administrator.
Screeny:Nie mogę ich znaleść (Windows 7) po zdrobieniu SS wyskoczył mi bład ten co po wyzej napisalem, czy mogła by kochana administracja sprawdzić HLTV ?
Nick podczas gry: Bobi
SteamID/IP: NeoBans / 89.77.214.157
Data: 16/11/2014 - 18:51:15 (7 minut temu)
Powód bana: wstaw foty na CS-Lamers.com
Admin banujący: @_eXe_
AmxBans:
GmBans/ban_list.php?bid=79596Serwer: CS-Lamers [Dust2 Only][4Fun Lite] @Shooters.pl
wycinek z konsoli:
==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!
==== Zbanowany nick : Bobi
==== Zbanowane IP : 89.77.214.157
==== Admin : R3m1x
==== Powod Bana : wstaw foty na CS-Lamers.com
==== Wygasa : Nigdy ( od 11/16/2014 - 18 : 51 : 15 )
Zrobiłem tak : Chyba każdy zna sytuacje, kiedy ktoś robi screeny, wchodzimy do folderu gry, by udowodnić niewinność wrzucając czyste screeny - A tu zonk?, nie ma ich ? Co wtedy zrobić:
1. Znajdujemy folder, gdzie jest zainstalowany Counter-Strike
2. Klikamy prawym na Właściwości
3. Wybieramy zakładkę "Zabezpieczenia"
4. Znajdujemy nazwę swojego użytkownika (bądź ją dodajemy, jeśli nie ma)
5. Dajemy uprawnienia Odczyt, Zapis, Wykonanie, lub Pełna kontrola
6. Zapisujemy (trzeba chwilę poczekać, musi zastosować zmiany do folderu, podfolderów, plików)
7. Miłej gry i więcej nie oszukuj
DALEJ NIE MA TYCH SCREENÓW + Dodam jeszcze raz, wywalilo mnie z gry wyskoczył jakiś komunikat :WARNING SCREEN COS TAM nie wiem dokladnie nie zapamietałem i wchodze znow w serwer i patrze ban ... i gram na tym serwerze kilkanascie dni i dogaduje się z graczami normalnie gram,czasem może są spinki

,