Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik caarola napisał:Ludzie, którzy mówią, że to nie szkodzi nie wiedzą co mówią. Znam ludzi co za minimum tego gówna sprzedaliby własną matkę, zrobią wszystko tylko po to żeby mieć na jaranie. Masakra jakaś.
Użytkownik caarola napisał:Ludzie, którzy mówią, że to nie szkodzi nie wiedzą co mówią. Znam ludzi co za minimum tego gówna sprzedaliby własną matkę, zrobią wszystko tylko po to zeby mieć na jaranie. Masakra jakaś.
Użytkownik caarola napisał:Wszystko jest dla ludzi. Dla mądrych ludzi. Patologią tych ludzi bym nie nazwała, po prostu są uzależnieni. Marihuanna tak jak wszystko inne : kawa, papierosy,komputer,zakupy uzależnia i nie można powiedzieć, że nie. Ci ludzie po prostu przegrali walkę z uzależnieniem i poszli nie tą ścieżką co trzeba.
Jestem do tego uprzedzona, bo wiem co się stało z moim chłopakiem jak zaczął palić. Zamiast być zrelaksowanym jak to się po tym udziela, był agresywny, robił głupoty, Bogu tylko dziękuję, że nie skakal w pudle z okna jak Ci idioci z "misją na marsa".
Ludzie, którzy mówią tak jak Ty, że palą od wielu lat też już są uzależnieni. To jest coś co musisz już robić. Rutyna. I powiedz mi że to nie jest uzależnienie.
Umiałbyś teraz po prostu przerwać palenie? Nie sądzę.
Nie bez powodu jest to w Polsce nielegalne, a jak się coś komuś nie podoba to niech się przeprowadzi do Holandii i niech pali to swoje zielsko tam zamiast pieprzyć jak niektórzy, że rząd nie chce zalegalizować - widocznie mają powód.
Użytkownik _eXe_ napisał:Nie radze pisac takich rzeczy jak np "palilem, probowalem, jaram, jaralem". Nie wiadomo kto to czyta i jak daleko to zajdzie. Jezeli juz macie sie wypowiadac to proponuje bezosobowo"znam tego co to i wiem ze mial tak"
![]()
Spoleczniaki sa wszedzie
Użytkownik nXo?! napisał:smiech jest tutaj w tym temacie jedynym slowem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości