Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Parker napisał:Tutaj zdanie do nogi i do poofa.
Jesteście żałośni. Sorry za określenie ale taka prawda Wasz kumpel został przyłapany na celowniku do AWP a ten nie tylko, że się do tego nie odnosi to jeszcze wynajduje coś na kogoś, który stanął po przeciwnej stronie barykady niż On. Zwierze z banem na AC jakoś się nie kryje z tego co wiem jakbyś dokładnie przestudiował forum to nawet dosyć niedawno mógłbyś zobaczyć temat, gdzie Zwierze powiedział o tym banie.
Aha.
To, że ma bana na AC ( podkreślam AC ) Jaki to ma związek z tym, że nie powinien u Nas grać weź mi to wytłumacz bo ja pojęcie nie mam. My akceptujemy tylko i wyłącznie bany z BL nie z AC. Poza tym to, że dostał bana na AC ( znów podkreślam AC ) nie znaczy, że używa wspomagaczy. Sorry ale dla mnie AC to jest gówno nie wiem jak dla Was może dla Was nie ale cóż takie zdanie mam ja.
Tutaj jest napisane co do Zwierza.Cytat:"A czy banować adminów i sprawdzać nie ma prawda tylko ekipa z ABW CSL i Administracja?"
Owszem, ale zwykli admini mogą też chyba, że chodzi o coś takiego jak to, że admin DD2 zrobi SS adminowi DD2 i admin FFA zrobi SS adminowi FFA to w takim wypadku jest to niedozwolone.
Co do bobovskiego: W tym temacie mogę się dopiero wypowiedzieć jak złapie, na Steam paranormala/cRk` bądź gdy to zrobią Czerwoni.
Użytkownik bobovsky napisał:Dalej bd mowil ze steama kupiles ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość