Użytkownik Equs napisał:
Hmm, Bax dobrze wiesz ,że znany jesteś z Kampienia. CT-Gala schodki. TT-TRUP. I doskonale wiesz ,że dużo osób denerwuje Twoja gra.. Grasz powoli, ślimaczysz, kampisz. Zagraj troszeczke dynamiczniej, nie stój w jednym miejscu, nie kamp, zacznij coś żwawiej grać.. Uwierz ,że nie tylko nogę denerwuje Twoja gra, tylko większość serwera mówi ,że to nie jest gra.. Bo prócz kampienia niekiedy nic nie można zobaczyć. Ja obrażać nie mam Cie zamiaru, nie mam zamiaru też Cie pouczać, wyciągnij z tego jakieś konsekwencje.. Zacznij grać dynamiczniej, myślę ,że nikt do Ciebie problemu wtedy nie będzie miał..
@Hunter. Ja chciałbym zauważyć ,że wyraziłem swoją opinie co do gracza, może coś wniesie w tą całą sytuacje. Nikt nie musi na podstawie mojej opinii dawać żółtej Nodze, ani nikt nie musi na podstawie tej opinii upominać baxa. To jest tylko wniesienie coś do tematu.
Chciałbym tylko zaznaczyć, że w tej grze mamy się zabijać i wykonywać cele, jeżeli wykonuje cele to co do cholery kogoś obchodzi jak ja gram. Wiem, że wielu denerwuje moja gra, ale mam na to wywalone, bo to ja gram a nie oni z tego co wiem, chyba że się mylę to mnie poprawcie. Kiedy chce to biegam kiedy nie chce to sobie latam po trupie, ale nie stoje w miejscu tylko latam między dolnym a górnym, z tego co widzę, jestem na 4 miejscu w podkładaniu paki co świadczy o tym, że raczej nie stoję w miejscu, jak pisał paranormal nie zauważył, żebym kampił, bo kampienie to jest z tego co wiem stanie w miejscu i tyle. To, że przez pierwszą minutę sobie siedze w trupie albo na gali jak jestem w CT nie znaczy, że jestem tylko tam bo ta gra polega na tym, żeby zatrzymać przeciwnika , więc na początku jestem tam, gdzie mi najlepiej idzie, jak zatrzymam przeciwników to fajnie jak zgine to trudno a jak nikogo nie ma to lece dalej, proste i logiczne. Do tego dodam iż w statystykach widać ile razy podniosłem pakę i wiele razy z tego udało się jąpodłożyć co też świadczy o tym że nie siedze w trupie tylko

Aż mi głupio, że się zniżam do tego stopnia, żeby tłumaczyć się przed emocjonalnym nogą, gdzie już większość stwierdziła, że bana dał ze względu na wkurzenie

Jak już pisałem 2 razy padł przy respie a 2 razy dostał plecy, jakby ktoś inny leciał przez respa a on od b przez środek to by padł 4 razy tam po prostu i tyle. Wg mnie powinien mnie przeprosić za tego bana bo dał go niesprawiedliwie, ale mam go gdzieś, mogę być na cenzurowanym u niego. Uważam, że niektórzy naprawdę mają tutaj mózg tak jak kucharz zauważył, że jak słyszę, że ktoś biegnie to czekam i sobie wybiegam nagle. No i ot cała prawda, po co mam wybiegać i ryzykować że padne jak sobie mogę poczekać i po prostu zastrzelić. Nikt mi nie zarzuci tego że stoję w miejscu i kampie, no chyba że pilnuje trupa dolnego jak paka podłożona to są 3 miejsca w których warto poczekać oczywiście jeśli inni pilnują od środka. Myślcie sobie co chcecie, grajcie jak chcecie, ja gram jak chce, cele wykonuje pilnuje danych stref i nikt mi tego nie zabroni, jak celów nie będę wykonywał to wtedy możecie dać mi bana i ja na pewno się przyznam jak dostanę go sprawiedliwie. Jak narazie raz dostałem od Equsia i narobił tyle rudery i wiochy pisząc o sobie, że się nie myli i po wsyzstkim nawet nie przeprosił. I teraz 2 razy od Nogi dostałem bana już wtedy było niesprawiedliwie i teraz też i nadal nie słyszę przeprosin. Nie mam 10 lat i wymagam szacunku do siebie tak jak i ja szanuje każdego na tej grze.
pozdrawiam serdecznie
Bax