Użytkownik Ned napisał:
Cytat:
Gdyby nie fakt, że Ty całą mapę siedzisz w dolnym, to byłabym za Tobą

a tutaj jestem za nogą....
Wszystko tu byłoby jasne i klarowne gdyby admin exe nie stał tyle samo czasu przed długą co bax w trupie. Jak admin daje taki przykład i nie ponosi konsekwencji to jak można karać gracza za to samo. Gdyby nie to oczywiście 100% racji po stronie krzywej nogi
Po pierwsze to juz Ci Ned kiedys pisalem, ze swoje kompleksy i problemy emocjonalnie wynikajace nie wiem z czego i nie chce nawet wiedziec... mozna okazywac w inny sposob nic przypierniczanie sie do mnie w kazdym mozliwym temacie

Gdybys nie zauwazyl, bo nie zauwazyles... Pewnie dlatego, ze nie gralem ostatnio, a jak juz gralem to Ciebie nie bylo... To jako jeden z pierwszych wbijam na dluga i kazdy Ci to powie, ze zawsze chodze dluga

Nie kampie na respie tak jak piszesz i nie chowam sie za skrzynkami

Kilka skanow w sciane na dl i sie wbija

Wiec najpierw zaaktualizuj swoja baze danych, o ile takowa posiadasz, a dopiero pozniej sie wypowiadaj na moj temat, bo to co robisz zaczyna mnie juz wkur***
Co do tematu... Bax, mozesz pisac co chcesz, ale prawda jest taka, ze jedyne co robisz bedac w TT to wieczna kampa w trupie i nic poza tym. Wszyscy ida na dl, albo ogolnie A, a Ty i tak kampisz w trupie... Paka lezy na A to wyjdziesz z trupa i przykampisz w koncie, a jak jestes w CT to zadko zdaza sie zebys po pake szedl, pisz co chcesz, ale sam Ci slaye dawalem juz tyle razy, ze nawet taki Ned by sie skapnal, ze cos jest nie tak. Co do dlugosci bana sie nie wypowiadam.