Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik _eXe_ napisał:Gdybym chcial czytac co chwile, to poszedlbym do biblioteki i karte czytelnika zalozyl
Użytkownik _eXe_ napisał:Ja tez szybciej padam jak widze, ze ktos cos pisze, albo ewentualnie wpisuje kill w konsole, ale jezeli nie widze, zeby ktos cos pisal, bo np jest spam na czacie i takie info jest na ekranie kilka sekund to mysle, ze czyms naturalnym jest danie infa przez mikro... Nie wiem jak u Was na FFA ale u nas czesto tak jest ze po prostu niekiedy ktos podpowie zeby zerknac na te zgloszenia i wtedy sie reaguje...
Aha, zeby byla jasnosc to nie podwazam "u@" bo to dobra sprawa jest, ale to jest tylko kolejny wpis w czacie i nie zasze sie to wylapie
Użytkownik Kasia napisał:Moim zdaniem kazdy dobry admin powinien po wejsciu na server od razu wchodzic na spekta.Sprawdzic czy w tt i Ct wszystko ok,czy nie ma jakis zgloszeni dopiero wtedy zaczynac gre,xd.Exe zginales to konsola i patrzysz czy byly zgloszenia czy nie w koncu po to masz/miales admina.
P.s>chcesz sobie tylko grac zrezygnuj z adminowania.
Użytkownik Czas ponoc goi rany napisał:Ja również tu napisze parę słów, krytyki duzo nie bedzie
Ja osobiście widzę jak ktoś piszę na u@ bo rzuca mi się ten kolor w oczy a może mam podzielną uwagę nie wiem. A Ty btk zamiast tu przyznać się do błedu to gwiazdorzysz ;p (Schrupaj snickersa) A tak na poważnie zauważyłem że niektórzy piszą do mnie na steam że jest czit, oczywiście wchodzę i podejmuję kroki jak "esbek" patrze na tabele a tu nagle zdziwienie bo admin jest Więc albo osoba która mi pisze nie wie że admin jest albo nie chce pisać na u@ bo nikt sobie z tego nic nie zrobi, nie wiem
Wiadomo rank się sam nie wbiję a pozycję trzeba utrzymać, lecz nie zaniedbuj btk posady o którą się starałeś. Więc głowa do góry duszku i do przodu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość