Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Hunter napisał:I może czas przestać chronić kapska kolegów?
Cytat:Edit by CZK. Tak de facto to nie wnosisz niczego do tematu a wprowadzasz tylko niepotrzebny zamęt swoimi wypowiedziami. Mam dosyć domyślania się o kogo chodzi, kiedy i co kto zrobił. Jeżeli masz problem, opisz go w stosowny sposób a nie sprzedajesz tanie sugestie myśląc, że jesteś zabawny.
Użytkownik Ned napisał:Cytat:Edit by CZK. Tak de facto to nie wnosisz niczego do tematu a wprowadzasz tylko niepotrzebny zamęt swoimi wypowiedziami. Mam dosyć domyślania się o kogo chodzi, kiedy i co kto zrobił. Jeżeli masz problem, opisz go w stosowny sposób a nie sprzedajesz tanie sugestie myśląc, że jesteś zabawny.
No trudno najwyżej poprawisz mocnej ale coś jeszcze dodam. Przecież za każdym razem jak próbuje poruszyć sprawę to temat jest zamykany. Kiedy zgłaszam posta w którym admin obraża gracza to zgłoszenie jest przyjmowane bez żadnych konsekwencji dla admina więc on czym ty gadasz. Admin który obraża nie ponosi konsekwencji admin który nie zauważył zgłoszeń jest maglowany 4 stronę. Wiesz co jest najśmieszniejsze, w obu przypadkach pisze o tej samej osobie Btk. Teraz mnie karzesz mimo że nikogo nie obraziłem a potem sie będziesz dziwił wielce dlaczego ktoś ma pretensje do adminów a nic nie zgłasza. Trudno twoje pole twoje zasady
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości