chciałbym zoragnizowac turniej (nagrody nie wiem jescze jakie)
na zasadzie mapy podzielone na prowincie np (jak w grach w seri total war np. rome total war czy medival)
kazda prowincja ma swoje zasady np ze tylko morzna uzywac kosy czy awp czy cos tam innego
np druzyna by sie sklada z x graczy a w danej prowincji moglas by byc np 2 v2 lub wiecej/mniej (bedzie podae dokładnie jak dojdzie do skutku)
ilosc prowinjic by zalezał od ilosci druzyn
czy dostał by zgode?
przykladowa mapa

tylko ze zamiast nazw byly by prz nazwach nr prowincji i kolpory ów druzyn
odrazu mowie w czym rzecz
dany kraj w tym przypadku druzyna w swoiej kolejce tzw turze ma np 3 ataki. (tura by trwała np 4 dni
zalozmy dana druzyna atakuje prowicie np 10 i wskazuje tamtej druzynie dzien i godzine (w tym przypadku podaje 3 terminy w ciagu 2 dniach o roznych porach np poniedzialek 18 lub 15 rano lub wtorek 20
oczywiscie by sie to toczylo na osobnym serwie tylko z zawodnikami grajacymi tzw np 2 z druzyna a i 2 z druzyny b
co wy na to ???
czy dostal bym zgode na organjzacje tak fajnego turnieju?
reg w sasadzie jest juz przemyslany
powiem wam tak ma durze doswiadczenie w ogranizacji roznych turniejeow w koazach (oglonie w turniejach)
np. w moich turniejach jest cos takiego jak losowanie na zywo (glos) (bo nie mam kamerki) a potem filmik aby wszystko bylo legalnie i uczciwiena
chyba mam nawet jeden filmi z losowania

ale chyba ten z karteczkami moim poczatkami hehe bo jak ost z 2 lata temu organizowalem to mialem program do losowania juz i konkretnie szybo było

a tu filmik szkoda ze nie mam tych juz profesionalskich hehehhe:P:PPPP
https://www.youtube.com/watch?v=tNYh9xQOmiwuwaga SPOILER PRZEPRASZAM ZA ORTOGRAFY