Serwer: dd2
Nick na serwerze:
majk (majk.kiedys.bylo.inaczej)
pestkaStaż w CS'a:
10 lat Steam ID:
2k3 sprzedane za dobry hajs, ostatnio kumpla, a od 2 tyg nowe 2k12 STEAM_0:0:53880835Ile czasu poświęcasz dziennie na grę:
2-3h, na weekendzie poniesie melanz to nie ma czasuDlaczego chcesz admina właśnie na CS-Lamers:
poniewaz od ponad 2 miesiecy jakos tak, gram sobie na tym serwerze, bardzo mi sie tu spodobalo spoko szybka gierka mila atmosferka, mili gracze, kilku adminow poznalem spoko goscie, ale oczywiscie jak na kazdym serwerze pojawiaja sie nie kulturalni gracze i oszusci a w tym czasie np jak ja gram i biega sobie okolo 4-5 haków nie ma admina, czesto gram w porannych-poludniowych godzinach i moglbym troche ogarnac porządek na serwerze, wiadome ze nie da rady 24 na dobe bo to nie moziwe, aha i wiem ze nie mam postow ale mysle ze to jest sprawa drugo rzędna 
Czy byles juz adminem (jeśli tak, podaj gdzie i jak długo): tak , nie pamietam gdzie, dlugo

Napisz kilka słów o sobie:
kulturalny, powazny gracz z duzym doswiadczeniem,Czy będziesz dopłacał 10zł/mc na utrzymanie serwera:
noł problemze sportowymi pozdrowieniami - majk
ps: nie interesuja mnie opinie 13latkow tylko powaznych osob (administracja itd itp)