Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik piskle napisał:Użytkownik Verona napisał:Na balety w Rzeszowie wpuszczają każdego![]()
![]()
więc można gdzieś skoczyć
chętnie poobracam Karole
erm erm, lamersowe dziewczyny sa moje, inaczej wypuszczamy jedynki na spacer:D
Użytkownik Kubi napisał:Nowy wstępnie sie pisze. nic mi nie stoi na przeszkodzie procz pracy, takze bd walczyl o wolny weeknd, blizej terminu spotkania
Użytkownik Nowy:) napisał:Użytkownik Kubi napisał:Nowy wstępnie sie pisze. nic mi nie stoi na przeszkodzie procz pracy, takze bd walczyl o wolny weeknd, blizej terminu spotkania
Już się nie baw w takiego polonistę to tylko szczegół... Wracając do jazdy jeśli Ci się uda i nadal będziesz chciał jechać daj znać.
Użytkownik Rudziutka napisał:Myślcie też ekonomicznie troszeczkę. No ja na przykład mam inne wydatki, mogę pojechać na jeden dzień i wydać około 100zł ale jak pojadę od piątku do niedzieli to znając moje potrzeby wydałabym około 200-300 zł
Użytkownik Rudziutka napisał:po 2. każdy musi coś jeść nie tylko miłością człowiek żyje
Użytkownik Rudziutka napisał:a po 3. wiadomo ten kto chce na balety to balety , wejście alko i w ogóle tez kosztuje, nie mówiąc już o tych co przyjeżdżają samochodami, pociągami i nie wiadomo czym.
Użytkownik Rudziutka napisał:Ja z mojej strony mogę powiedzieć tyle ( i za pewne mogę powiedzieć za Agatę, Przemka, Czarka, Bartka), że bawić to my będziemy do rana. Myślę, że 4-6 się jakoś to skończy tak jak wtedy...chyba, że będzie dużo zgonów
Użytkownik piskle napisał:erm erm, lamersowe dziewczyny sa moje, inaczej wypuszczamy jedynki na spacer:D
Użytkownik piskle napisał:Użytkownik _eXe_ napisał:Lepiej byloby w sobote wieczorem poprawic i dopiero w niedziele jechac do domowZawsze to jedna impreza wiecej,:(
tez tak mysle ze lepiejby bylo w niedziele sie zawijac. moze by to troche wiecej kosztowalo, ale to zawsze robi wielka roznice ten 1dzien ,z reszta pewnie predko sie nie zobaczymy wiec to by byl dobry pomysl.
Użytkownik piskle napisał:+ zeby taniej wyszlo bysmy mogli grupa wziac jakis hostel czy cos na ten weekend.. i sie zabawic w goerdie shore
Użytkownik piskle napisał:okok rozumiem:D
ja zgonuje szybciej ale nawet nie zywy jeszcze funkcjonuje
Użytkownik suchy_sth napisał:ty najszybciej?3 piwa i helikopter w obecnej sytuacji wiec wlasnie zaczynam trening
![]()
Użytkownik suchy_sth napisał:ja właśnie planowałem after w Rabce albo Zkp'em
Użytkownik piskle napisał:erm erm, lamersowe dziewczyny sa moje, inaczej wypuszczamy jedynki na spacer:D
Wróć do Różne różniste różności
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości