Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Beny napisał:Jesli nie masz czasu i checi na cos co lezy w zakresie Twoich obowiazkow po prostu zrezygnuj i zrob miejsce dla kogos, kto bedzie chcial przyczyniac sie do progresu serwera i/lub sieci. Nie trzeba caly czas siedziec, nie jestes tylko Ty jeden z dostepem do ftp jak dobrze kojarzę. Wejscie do ftp potrzebne byloby nie wiecej niz raz dzienniePatrz:
Użytkownik Beny napisał:Ktos nie ma czasu to zawsze moze zrezygnowac i wtedy mozna w jego miejsce zrekrutowac kogos kto zna sie na tym i bedzie mial czas, a nie wszystkie inicjatywy z gora zdane sa na niepowodzenia. Wiem, ze najwiekszym kryterium tej sieci to jest kolesiostwo, ale bez przesady
Użytkownik Beny napisał:Użytkownik paranormal napisał:A wiecie, że vipy są dodawane i odbierane ręcznie?
Vip dla wszystkich w danych godzinach może by dało rade zrobić ale po co?
Reszta propozycji moim zdaniem odpada. Za najwięcej fragów na mapie dałbym vipa na 1 dzień. Nie mam zamiaru siedzieć z mordą w ftp i stoperem w ręku.
Jak po co? Czytaj ze zrozumieniem, bo 2 pierwsze slowa i to w temacie sa odpowiedzia na Twoje bezsensowne pytanie, ktore nie wiem jak czlowiek inteligentny mogl zadac![]()
Jesli nie masz czasu i checi na cos co lezy w zakresie Twoich obowiazkow po prostu zrezygnuj i zrob miejsce dla kogos, kto bedzie chcial przyczyniac sie do progresu serwera i/lub sieci. Nie trzeba caly czas siedziec, nie jestes tylko Ty jeden z dostepem do ftp jak dobrze kojarzę. Wejscie do ftp potrzebne byloby nie wiecej niz raz dzienniePatrz:
Nie zalamuj mnie i nie mow, ze tego tez nie zrozumiales...Użytkownik huti napisał:Wszystko jest kwestią ustalenia.![]()
![]()
![]()
Twoja odpowiedz podsumuje klasycznym "NIE WIERZĘ !"![]()
![]()
Użytkownik huti napisał:Kwestia ustalenia co do moich propozycji, odnośnie długości vipa etc.
Użytkownik Beny napisał:Użytkownik huti napisał:Kwestia ustalenia co do moich propozycji, odnośnie długości vipa etc.
A propozycje moje czy innych sa juz sztywne i nie ma mowy, zeby cokolwiek w nich zmienic?
Wszystko, ale to wszystko mozna dogadac i ustalic najlepsze opcje
Jedyny warunek to trzeba chciec
Użytkownik Ned napisał:jeszcze parę innych fajnych atrakcji, randka z Rudą, zaśpiewaj z Łapą, poranne brzuski z dupnym Sławkiem, konkursy kto dłużej będzie mówił bez przerwy z Naczo i szakalem (parę dzieci neo na pewno spróbuje a potem może coś z nich wyrośnie), chyba bardziej wciągające niż VIP
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość