Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik xManiek77x napisał:A może oszukiwałaś i nie chcesz się przyznać ? Nie urażając ostatnio zauważyłem bardzo zmianę w twojej grze co jest zaskakujące
Cytat:To konto zostało oznaczone przez pomoc techniczną Steam jako powiązane w przejmowaniu kont innych użytkowników
Użytkownik xManiek77x napisał:A może oszukiwałaś i nie chcesz się przyznać ? Nie urażając ostatnio zauważyłem bardzo zmianę w twojej grze co jest zaskakujące
Użytkownik TYLER napisał:tutaj nie chodzi o wspomagacze bo by vac poleciał ;p
Użytkownik xManiek77x napisał:W sumie racjaMoże i szczęście Ci sprzyja
To jeżeli masz czyste sumienie to Ja bym walczył o swoje bo za free zabrać Ci nie powinni .
Użytkownik xManiek77x napisał:Pisali wyżej , że około miesiąc trzeba czekać więc nie przewiduję innej opcjiAlbo poszperaj w internetach wujek Google powie wszystko
Użytkownik TYLER napisał:https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4312-UOJL-0835
RASISTKA !
Użytkownik xManiek77x napisał:i kolega Ci dał wytłumaczenie . Coś z tych opcji nie spsociłaś ?
Użytkownik ForsakenKolektor napisał:2 możliwości, przez które dostałaś wiadomość: harass, to bodajże prześladowanie albo rasizm
Użytkownik ForsakenKolektor napisał:To raczej pod scamming, może jakiś syf ci się dostał do tego steama i sam, bez twojej wiedzy wysłał do kogoś jakiś link, a jakieś zabezpieczenia to wykryły i po koncie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości