[*] Oglądam tylko czasy przez Was rozpisane, bo HLAE mi nie działa ;<
1. No przcież słychać jak broń wymienia, żadnego terro tam nie ma, więc to przeciwnik, poczekał.
2. Przecież sprawdza wszystko po kolei skąd mogą go bić - balkonik na górze, potem okna przy respie, a potem drzwi (w których akurat stał).
3. Dla mnie to celownikiem to on lata wszędzie - nawet okno pod sobą sprawdza... + słychać go tam jak dobiega.
4. No widział jednego na górze - ba, strzelał do niego, za chwilę inny wybiegł dołem... czyli ten na górze przypuszczalnie jeszcze gdzieś tam jest. Przy takiej pozycji jaką ma i to co CT grało to się nie dziwię, że zaczął skanować. Kolejny magazynek zmarnowany to wrócil do sprawdzania wszystkiego. Nic tutaj nie widzę :_D
5. Słychać ich, poza tym wcześniej jakiś łeb postanowil spadochron otworzyć, żeby pokazać, że wbiega do tego budynku na rogu ;-D
6. No, tutaj mamy podejrzane zachowanie, ale tłumaczenie jak najbardziej ma sens :<
7. Przecież słychać famasa z tego miejsca, 3maj fason zabija z tego famsa. Zabił jednego w oknie, innego (Honkgongcośtam?) to zaczął się rozglądać za 3maj fasonem.
Oprócz jednej akcji, gdzie jest przydatne wytlumaczenie gracza (i całkiem sensowne) to tutaj nic nie ma. Słuchawki + radar + sprawdzanie miejsce po kolei i nie lecenie na pałę do przodu, tylko ustawianie się tak, żeby nie mógł z za wielu miejsc obrywać. No i kontrolowanie sytuacji - kto gdzie, jak, dlaczego... Ja wiem, że to FFA, ale takie rzeczy są przydatne :-D
Uwaga: [*] Oglądałem tylko rozpisane czasy (+ ~kilkanaście sekund przed dla kontekstu rundy).
Odbanowany na razie, weekend, niech gra. Jak ABW coś znajdzie to zbanować jeszcze raz - zarówno SteamID jak i tego Neobansa