Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik nOthinG napisał:Może zamiast tak go bronić, to wspólnie założycie klub znawców języka polskiego? Tam wszyscy możecie mieć admina, w końcu to wasz klub! . Ja jestem ciagle na nie. Ciągle widze te Twoje kur... pierd... Itp.., ciagle gadka jak to serwer upada ponieważ Ciebie nie ma. W dodatku administracj tam gdzie miala sie wypowiedziec, tam sie wypowiedziała, więc nie nabijajcie postów fioletowi.
Użytkownik Damian|Beton napisał:Ogólnie to jestem świeżakiem i nie powinienem wtrącać się w rozmowę, ale z doświadczenia jako wieczny administrator, opiekun serwera czy tam junior admin na dużych serwerowniach śmieszy mnie powód zabrania admina za kulturę. Nie wiem co dokładnie tam powiedział czy też jak się zachował ale admin jest od czyszczenia śmieci z serwa, co robił doskonale Jondro. Kwestia kultury to już rzecz drugorzędna. Ja tu widzę raczej napięcie na lini admin - h@ - które występuje na większości serwerowniach, lecz normalni ludzie potrafią sobie uzgodnić co jest 5. Takie jest moje skromne zdanie
PS Zamiast robić tu kino, zajmnijcie się serwerem, a dokładniej mapcyklem i lagami. Amen.
Użytkownik Chrupus napisał:Użytkownik Damian|Beton napisał:Ogólnie to jestem świeżakiem i nie powinienem wtrącać się w rozmowę, ale z doświadczenia jako wieczny administrator, opiekun serwera czy tam junior admin na dużych serwerowniach śmieszy mnie powód zabrania admina za kulturę. Nie wiem co dokładnie tam powiedział czy też jak się zachował ale admin jest od czyszczenia śmieci z serwa, co robił doskonale Jondro. Kwestia kultury to już rzecz drugorzędna. Ja tu widzę raczej napięcie na lini admin - h@ - które występuje na większości serwerowniach, lecz normalni ludzie potrafią sobie uzgodnić co jest 5. Takie jest moje skromne zdanie
PS Zamiast robić tu kino, zajmnijcie się serwerem, a dokładniej mapcyklem i lagami. Amen.
To może najpierw przeczytaj wcześniejsze posty i jak pisał do administracjiTak człowiek któremu zależy na serwerze i na adminowi nie piszę przykro mi
Bo trzeba przyznać się do błędu, przyjąć karę na klatę jak facet a nie zachowywać się jak pipka
Bez obrazy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości