Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik ZoRRo napisał:21:30 - zatrzymując moment zeskoczenia BOSKIego, nie było szans aby zobaczył ten moment przez ściany, bo cały czas był odwrócony plecami do B! I cofnął, bo nikogo na B nie było, a przeciwnik został sam?
22:30 - ogólnie to była jego 3 runda. W 1 i 2 nie mógł wejść, bo od razu miał przeciwnika do strzelania, chociaż też chciał pewnie skracać.
23:40 - gra ciągle to samo, nie przesadzajmy ze słowem "szaleństwo" - ja twierdze, choć mnie nie było, że po tym właśnie killu Leon się poskarżył na czacie adminów(a Leon jak wiadomo to Leon)
25:00 - słychać było jak skurwysyn, stado rozpędzonego bydła
26:00 - tak, zaczął strzelać wcześniej niż pierwszy się pojawił, może nerw mu puścił.
Obejrzałem to na 1x, nic specjalnego nie dało się wychwycić, oprócz tego pre-fire. Ciągle lata na B, bo lubi. Stanowczo za mało jak na perma. Nie będę do nikogo go porównywał, bo to by odbiegało od tematu.
Użytkownik huti napisał:Skoro nałożyłeś bana, to rozpisz demko. Od tego jesteś!
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Użytkownik huti napisał:Skoro nałożyłeś bana, to rozpisz demko. Od tego jesteś!
Jak nie widzisz demka rozpisanego to okulista się kłania. Wczoraj poprosiłem mańka o rozpiskę i mi pomógł jest jest.
Użytkownik CrEaToR. napisał:podchodzi na shiwcie .
Użytkownik huti napisał:Użytkownik zielone_jon.. napisał:Użytkownik huti napisał:Skoro nałożyłeś bana, to rozpisz demko. Od tego jesteś!
Jak nie widzisz demka rozpisanego to okulista się kłania. Wczoraj poprosiłem mańka o rozpiskę i mi pomógł jest jest.
Oczywiście, że widziałem rozpisane demo. Ale łatwo jest na kogoś zrzucić swoją robotę. Nawet się do tej rozpiski nie odniosłeś.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości