Nick na serwerze:SrutututuPeczekDrutu
Steam ID:STEAM_0:1:1316937
Staż w CS'a:Biorąc pod uwagę przynajmniej 6 lat przerwy to z 5 lat doświadczenie się uzbierało.
Link do GT:https://www.gametracker.com/player/SrutututuPeczekDrutu/91.185.185.32:27059/Jak chcesz Nam pomóc?:Pracuję jako pracownik fizyczny obróbki wstępnej "Czyszczenie". Jak widać na serwerze też przyda się czasem małe "Czyszczenie'. Więc się na tym znam. A, że czasem ciężko o wsparcie admina w usunięciu osoby "odpalonej" to byłbym gotowy taką osobę grzecznie wyprosić ;]
CV: Lata 2003-2007 byłem Adminem na Arenie Skilla, CS-Bial. Doświadczenie w tym zakresie mam. Kwestia przypomnienia AMX i będzie ogar ;]
Napisz kilka słów o sobie: Mam na imię Piotr. Pochodzę z 40-tysięcznego miasta położonego w woj. pomorskim o nazwie Lębork (Tak to ta wiocha, przez którą jedzie się do Łeby nad morze). Wiosen liczę sobie 28. Ahh... jak ten czas leci. Staż małżeństwa 4 lata, żona ma na imię Anna a wynik tego całego nieporozumienia

: córka Amelka 2 lata i 8 miesięcy ;] Pracuję jak wyżej napisałem jako pracownik obróbki wstępnej. Małe wytłumaczenie ;] Jestem zwykłym robolem, który ciężko pracuje jako pracownik fizyczny w przetwórstwie rybnym. Nic nadzwyczajnego ale nie narzekam. Poza chwilami spędzonymi na grze w CS-a, interesuję się literaturą o tematyce psychologicznej, wędkowaniem. Miało być krótko, więc się już nie rozpisuję ;]
PS. Jeżeli chodzi o te posty na forum. To więcej mam przeczytane ;]
Oświadczam, że spełniam warunki wymagane przez CS-Lamers.