Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Axl napisał:Reklama sama sie nie kupi. Po kolejne organizowanie zbiórki gdzie ciezko wyprosic o 10zł ma sens?
Czy jest sens inwestowania kolejnych 300zł cos co po miesiacu znowu bedzie mialo tendencje spadkową?
Oczywiście sens jest ale czy gracze i admini bedą normalni czy bawić sie w gównoburze i wyzywać że góra nic nie robi ?
Spróbuj cos wymyśleć, ale i pomoc finansowa bedzie potrzebna....
Użytkownik plejer napisał:nie ma co się dziwić, lagi, muzyka aż uszy więdną, kolesiostwo równi i równiejsi, żenująco niski poziom niektórych adminów, polityka administracji, cykl malych map. reklama reklamą ale nie potraficie zatrzymać graczy na serwie, ale teraz jakos mnie to nie martwi
Użytkownik MAYER napisał:Użytkownik plejer napisał:nie ma co się dziwić, lagi, muzyka aż uszy więdną, kolesiostwo równi i równiejsi, żenująco niski poziom niektórych adminów, polityka administracji, cykl malych map. reklama reklamą ale nie potraficie zatrzymać graczy na serwie, ale teraz jakos mnie to nie martwi
niby miało Cię tu nie być a dalej swoje docinki konstruujesz, cały czas obecny na forum więc Ci lamersiki w głowie siedzą
Użytkownik Nerr-ka napisał:Jestem tutaj nowa, ale myślę, że moja opinia równie będzie dobra i wzięta pod uwagę. Sam serwer wydaje się być na prawdę fajny, grałam na nim niestety tylko raz z powodu małej ilości graczy. Skoro serwer nie przyciąga graczy, może po prostu zmienić jego mod, albo zrobić coś ala only dd2 tylko z trzema innymi wybranymi mapami np. inferno, nuke,italy. Równie dobre byłyby jakieś konkursy za największą ilość przegranych godzin na serwerze, headshotów bądź ogólnie statystyk. Co do adminów - nie znam i nie powinnam oceniać, ale wnioskując z pow. komentarzy, niektórzy zachowują się nieodpowiednio. Skoro administracja nie jest dobra, zawsze można zrobić selekcję, otworzyć nową rekrutację, obowiązkowe składki (nawet jakieś 5zł byłyby dobre, zawsze coś). Myślę, że rozwiązań jest dużo, szkoda usuwać serwer
Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość