(#19) Napisano 18 gru 2015, o 20:49
Maniek: Jezeli cos jest napisane w "" oznacza to, ze to sa slowa nie moje tylko przytaczane. Skoro dostal bana za "ty cioto" to dlatego, ze tak do mnie powiedzial. A pamietam ta sytuacje bo malo takich bylo. Gostek zaczal sie z kims wyzywac, dostali obaj kicki, a ten asior wrocil i pierwsze co to na u@ napisal "ty cioto" i ban poszedl za to z takim samym powodem, zeby wiedzial za co.
Co do Granda... Dopisek "fajny powod" tyczy sie tego samego co wyzej napisalem. Gosc dostawal upomnienia i kicka nie reagowal dostal bana. Powod taki, zeby wiedzial za co. Nie bylo Cie? Nie widziales? Nie wiesz o co chodzi? nie pisz...
Wiekszosc banow byla finalem podobnych historii jak te wyzej, wiec to ze banowalem, nie znaczy, ze to mnie sie tyczylo, a zazwyczaj przed banem daje kicka, jezeli nie pomaga daje bany.
Poza tym nie tego ta sprawa dotyczy. Pisklak sie wypowiedzial, macie zdanie moje Creatora i Pisklaka ktory jest obiektywny w tym przypadku. Serwer byl pelen i na pewno nikt nie potwierdzi, ze takie slowa padly z moich ust, poza tym nie klne przez mikro. Kto ze mna gral ten wie. Oczekuje wyciagniecia konsekwecji za takie klamstwa.