Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik piskle napisał:(...) huj z wami zabierzcie mi admina i banujcie na tydzien czy dwa czy ile kurcze* chcecie za to ze was w tym momencie obrazam, fajnie bylo, strzala
Użytkownik piskle napisał:I DALEJ PROSZE PARANORMAL CZY MALUCZKA TAK kurcze ROBCIE BRAWO, ZAJEBISTY SERWER TWORZYCIE TYLKO POZAZDROSCIC
Użytkownik piskle napisał:Na co czekasz ? Ja nic więcej nie mam do powiedzenia wkurwil mnie post maluxzki i paranormala nieslusne oczernianie mnie nawet demka nie zobaxzyli tylko uwierzyli na słowo frajerzynie . (...)
Użytkownik piskle napisał:Ja grać będę na lamersach ale z takimi ludźmi niechce mieć doczynienia dlatego wedle gróźb banujcie mnie izabierajcie adminaza bycie solidnym lecz zbyt łaskawym adminem. Wyjebane z reszta mam róbcie co chcecie ja swoje zdanie o was powiedziałem - wolność słowa i polecam zacząć być na bierzaco i robić to co należy żeby takie niemile sytuację nie miały miejsca
Użytkownik pisklak napisał:jaka kare za multikonto???? gdzie jest powiedziane ze nie mozna zalozyc drugiego konta??? slowo honoru pierwsze slysze
kondzik skoncz pierdolic glupoty
skoro nie mozna uzywac drugiego konta to dobra usune te a skoro juz uzywalem to kombinuj ta kare CZK, naprawde niewiedzialem:P
Użytkownik CZK napisał:Regulamin forum:
1. Zakaz posiadania wielu kont, jeśli zapomniałeś loginu/hasła skontaktuj się z Administracją.
idąc tym tokiem myślenia:
3. Za nie przestrzeganie regulaminu zostaniesz ukarany Warnem lub w ekstremalnych wypadkach Banem.
Z każdym postem pogrążasz się dalej.
Użytkownik Kondzik napisał:Użytkownik pisklak napisał:jaka kare za multikonto???? gdzie jest powiedziane ze nie mozna zalozyc drugiego konta??? slowo honoru pierwsze slysze
kondzik skoncz pierdolic glupoty
skoro nie mozna uzywac drugiego konta to dobra usune te a skoro juz uzywalem to kombinuj ta kare CZK, naprawde niewiedzialem:P
Tak się reaguje jak prawda w oczy kole. No sorry ja już wyrosłem z takich zagrywek i piszę jak jest. Jak dupa mięknie po przeczytaniu to wypada głowę spuścić i przyjąć z pokorą. Niestety ale obiektywizm przychodzi z czasem
Analizując twój wpis pierwszy piszesz coś o wolności swojego słowa a mi każesz się przymknąć ??? To ja tutaj jestem niekonsekwentny czy ty ?? Czytanie ze zrozumieniem najwyraźniej się kłania.
Użytkownik pisklak napisał:Użytkownik CZK napisał:na spokojnie moge ci powiedziec ze wkurwilo mnie u ciebie to ze w tym moim poscie skierowanym bardziej do para i maluczki ty pszyszedles i mi bana jebles, tak z dupy, bardziej to personalnie do nich bylo wszystko i nagle wchodzisz i ty to rozstrzygasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości