Witam, jestem wesoly Romek mam na przedmiesciu domek...

a tak serio to temat dotyczy aktualnego RANKINGU. Gram w CS 1.6 poniewaz bardzo lubie te gre i gram dla przyjemnosci, oraz dla RANKU ktory jest czescia tej gry, komendy typu /top15 lub /rankstats sa kazdemu znane. W temacie RANK zalozonym 1-1-16 nie wypowiadalem sie, bo po co, zmany zawsze jakies musza byc zeby bylo ciekawie

Ale obecny system naliczania punktow jest przynajmniej dla mnie zalosny i nie odzwierciedlajacy umiejetnosci gracza. Zeby nie pozostac goloslowny przedstawie wczorajsza moja sesje na FFA. Mapa de_westwood Arcanix konczy mape z wynikiem 30-9 nie podkladajac zadnej paki(bo kampi) i wynik... ledwo +. Mapa de_tuscan Arcanix gra cala mape i wynik 4-4( to juz koniec byl wiec mi sie nie chcialo), oraz podlozylem ze 4 paczki z wybuchem i co ? na koniec mapki +100... wiec jak to jest wycznacznik skilla to chyba ja jestem gupi

Moja propozycja to reset ranku od 1 lutego i przywrocenie z 2015.
Ps. prosze o wypowiadanie sie osob ktorym przynajmniej troche zalezy na ranku i patrza na niego, a osoby ktore graja wylacznie dla gry nie zwazajac na wyniki jak nie maja nic ciekawego do powiedzenia to moze niech nie pisza.
Ps2. Prosze mnie nie hejtowac iz nie chodzi tutaj o gownoburze tylko o opinie i o +/-
Ps3. Jeden gracz w ogole mam nadzieje ze sie nie wypowie bo jest w ogole nie obiektywny a tylko mi dogryza bezsensownie, pochodzi z krakowa

mam nadzieje ze komus sie bedzie to chcialo czytac iz text jest wymagajacy poswiecenia 1min na przeczytanie

dziekuje