Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
First Seen: May 07, 2016 5:04 PMUżytkownik Sekusz napisał:Podaj prawidłowy GT, bo ten nie działa. Kilka razy na serwerze Cię widziałem, ale na u@ nie przypominam sobie abyś cokolwiek zgłaszał. Plusem są zgłoszenia na forum, większość trafnych. Nie znam Cię, nie wiem na jakim poziomie leży Twoja kultura osobista. Mimo wszystko każdemu szansa się należy i jestem za okresem próbnym.
Cytat:A więc tak jak pisałem wczoraj. Za 2 tygodnie będziesz mógł złożyć kolejne podanie. Przez ten czas daj się poznać nam na serwerze jak i na forum. Dziękujemy za Twoje zgłoszenia cziterów. Pozdrawiam i zamykam.
Użytkownik Parker napisał:Cytat:A więc tak jak pisałem wczoraj. Za 2 tygodnie będziesz mógł złożyć kolejne podanie. Przez ten czas daj się poznać nam na serwerze jak i na forum. Dziękujemy za Twoje zgłoszenia cziterów. Pozdrawiam i zamykam.
Jestem na nie. Miałeś złożyć podanie za 2 tygodnie a te jeszcze nie minęły. Chyba temat do zamknięcia?
Użytkownik Nowy napisał:Co się młody czepiasz chłopaka , chce pomóc niech pomaga dajcie mu OP...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości