Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik freestyler napisał:Użytkownik Parker napisał:Żeby nie było, że na nie jestem tylko dlatego, że nie minęły 2 tygodnie. Zdążyłem z nim zagrać parę razy nie dużo ale to wystarczyło na to, że uważam go za nieogarniętego.
nie gralismy razemtakze nie wiesz co mowisz :>
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Nie wiem po co to całe halo jest ma posty ma aktywność na serwie udziela się na forum bo zgłasza boty. Dać mu OP i tyle jak będzie jakieś nie halo na serwie to będą skargi i zabierze się admina. A wy tu się spuszczacie jakby na prezydenta startowałChłopak się stara chce pomóc a tu cały czas nie
ja już bym miał wyjebane tylko z adminem lepiej się gra. Dajcie mu OP i będzie jasna sprawa ja z nim grałem na ffa i jakoś nie widziałem dziwnych odbić w zachowaniu więc nie wiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości