Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[Podanie] Fragusiek!

Tutaj możesz przedstawić chęć pomocy w pilnowaniu porządku na serwerze Deathmatch

Fragusiek!

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 27 maja 2016, o 11:07

Nick na serwerze: Fragusiek!

Steam ID: STEAM_0:1:115062527 Link do profilu Steam : http://steamcommunity.com/id/fartowiec

Staż w CS'a: Koło 2 lat
Link do GT: Wiem, że godzin jest mało ale przecież to można nabić a admin jest potrzebny na serwerze :) http://www.gametracker.com/player/Fragu ... 104:27015/
Jak chcesz Nam pomóc?: Głównie chodzi tu o banowanie graczy czitujących oraz graczy, którzy kampią co respawn. Gdy tylko wchodzę na serwer spotykam się z graczami co sobie kampią na jednym miejscu i się nawet nie ruszą
CV: Doświadczenie? Można powiedzieć, że żadne ale amx aż tak trudny nie jest więc ogarnę go szybko
Napisz kilka słów o sobie: Mam na imię Konrad mam 16 lat mieszkam na mazurach, chodzę do 3 klasy gimnazjum. Mój ulubiony typ muzyki to Rock i troszkę Metal( zależy od zespołu) Głównie słucham Skillet,Bullet For My Valentine,Bring Me The Horizon i mógł bym wymieniać jeszcze dużo rzeczy.
Oświadczam, że spełniam warunki wymagane przez CS-Lamers.

PS. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, ponieważ chciałbym na serwerze DeathMatch zrobić jakiś porządek bo to jest absurd co się tam teraz dzieje, żadnego admina nie ma nawet na serwerze a jak jest to prawie nic nie robi( nie obrażając nikogo) i proszę nie patrzeć na te godziny bo jak napisałem to można zawsze szybko nabić a admin na serwerze jest potrzebny. :)

Rudziutka

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#2) Napisano 27 maja 2016, o 11:25

● Prośby o admina mogą składać osoby posiadające co najmniej 20 sensownych postów.Te wbite na siłę nie będą uwzględniane.
● Prośby o admina mogą składać osoby mające przegrane co najmniej 40 godzin na danym serwerze.
● Prośby o admina mogą składać osoby, których staż na forum wynosi co najmniej 30 dni.

1. Masz konto na forum od 26 minut...
2. To podanie to Twój pierwszy post...
3. Masz przegrane 13, a nie 40 godzin na serwerze
Poza tym nie muszę mówić, że nikt Cię tu nie zna, bo dopiero co dołączyłeś.
Moja propozycja jest taka: złóż podanie za miesiąc, nadrób posty (mają być sensowne,a nie spamowanie muzyka, zdjęciami itp.), nadrób godziny na serwerze i daj się poznać naszym forumowiczom. Nikt nie da Ci pozytywnej opinii nie znając Cię.

Pozdrawiam i zapraszam do złożenia podania 1 lipca :)

Wróć do Podania o Admina