Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[FFA]xd - Wujo!(pl)

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Prośby pisane bez wzoru będą automatycznie odrzucane, a tematy zamykane i/lub usuwane!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.

Nick podczas gry:
IP/SteamID:

Data zdarzenia:
Powód bana:
Opis sytuacji:

Screeny: Screeny należy spakować w formacie ZIP/RAR i wrzucić pod link podany obok --> LINK*
AmxBans: Po wejściu w podany obok link, należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID. --> LINK**
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

____________________________________________________________________________________________________________________

* Wszystkie zdjęcia powinny znajdować się w jednej paczce (w niezmienionym formacie BMP) spakowane w RAR lub ZIP i wrzucone w podany powyżej link.
** Jeżeli nie wiesz o co chodzi (jak to większość twierdzi), wystarczy przeczytać uważnie REGULAMIN działu, kliknąć w podany odnośnik i zastosować się do instrukcji powyżej a link do bana wkleić w odpowiednim polu.

ONLYHS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 30 sie 2017, o 14:58

Opis sytuacji: Dostałem bana prawdopodobnie za jedną akcje - Admin był w ct ja w tt i biegł na okno a ja strzelałem w te zasłony co są po dwóch stronach i głowę dostał. (Mapa inferno)
Nick podczas gry: xd
SteamID/IP: NeoBans / 95.156.241.58
Data: 30/08/2017 - 14:50:16 (7 minut temu)
Powód bana: wh
Admin banujący: @Wujo!(pl)
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=131335
Serwer: [PL] CS-Lamers [ FFA CLASSIC ] @ 1shot1kill.pl

*NoFind

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 4

(#2) Napisano 30 sie 2017, o 15:09

Jak dla mnie nie powinno być ub.

Tyle banów o czymś świadczy.
Dla mnie gra na wh i zdania nie zmienię. Może dobrze się kryje ale to nie zmienia faktu.
Dla mnie czlowieczku do końca spalileś się wczoraj z tekstem o anty ss.
Auto bh też zapewne masz z tego.

ONLYHS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 30 sie 2017, o 15:12

Spaliłem się z tekstem o anty SS? XDDD Przecież wiadomo że teraz każdy kto używa wh ma zawsze też anty SS i SS się nie opłaca robić, zresztą admini tutaj to wiedzą, bany może o czymś świadczą, ale jeżeli SS czyste, demka czyste to dlaczego za darmo mam dostać bana? Jeszcze zapomniałem o tym anty SS - Pisałem do admina, że jeżeli typek wstawia cały czas czyste, a ludzie podejrzewają go o WH i go zgłaszają, to logiczne jest że typek ma anty SS - Więc nie wiem jaki to ma związek ze mną.

Arcanix

Admin serwera DM!

• Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!
  • Postawione piwa: 7
  • Otrzymane piwa: 50

(#4) Napisano 30 sie 2017, o 17:22

Przecież to pewne że ma wh, tylko się kryje, non stop banowany. Demo napewno obejrzę z tego bana jak będę miał czas.

ONLYHS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 30 sie 2017, o 17:27

Użytkownik Arcanix napisał:
Przecież to pewne że ma wh, tylko się kryje, non stop banowany. Demo napewno obejrzę z tego bana jak będę miał czas.

Bo ty się na mnie uwziąłeś i dlatego;) Ja oglądałem to demko i nic u siebie podejrzanego nie widzę, poza tymi strzałami w zasłony, a prawo odwołać się mam, zresztą po co miałbym się odwoływać gdybym był odpalony czy coś?

Grzadq

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Otrzymane piwa: 3

(#6) Napisano 30 sie 2017, o 20:58

Dodam tylko od siebie, że typ dużo widzi i dużo wie. Nie jestem pewien do końca czy za tym idzie szeroko rozumiany skill... Z mojej strony, jeśli będzie UB, na pewno do dalszej wnikliwej obserwacji.

ONLYHS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 30 sie 2017, o 21:19

Dużo widzi i dużo wie - Ja to demko oglądałem parenaście razy i naprawdę nic podejrzanego w sumie nie zrobiłem prócz tej pierwszej fartowej akcji i myślę że ten post jest tylko po to żeby mnie "pogrążyć" ale mogę się mylić :D

Zwierze

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 42
  • Otrzymane piwa: 168

(#8) Napisano 30 sie 2017, o 21:20

Ponieważ Wujo nie zwykł pisać cokolwiek na forum i raczej żadna siła go tu nie sprowadzi to jeśli żaden z was nie ma nic konkretnego do dodania poza gadaniem " podejrzany jest " to jutro po południu proszę mu dać ub. Temat można zostawić otwarty jakiś czas bo może kogoś najdzie wena.

Proszę sobie darować posty w stylu " dużo widzi i wie " bo takie teksty to można sobie w podstawówce pisać. Oskarżacie go o coś, to niech to będzie poparte dowodami bo nawet jak 100 z was tak napisze, to nic nie zmieni.

ps. To już nie pierwsze odwołanie wuja, które ktoś za niego rozpatruje. Może by go tak zachęcić by chociaż sprawdzał czy ktoś po jego banie się przypadkiem nie odwołał....?

Wujo!(pl)

Admin serwera:
    DD2, DM

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 19
  • Otrzymane piwa: 18

(#9) Napisano 30 sie 2017, o 22:39

Racja Zwierze.. Obiecuję poprawę tylko po co ta agresja odrazu... :) Ostatniego bana, którego dałem nie byłem w stanie otworzyć ssów..

Co do gracza xd. Zbanowałem delikwenta i biorę to na siebie, obserwowany był przez kilka map i było nas kilku adminów, wszyscy jednogłośnie stwierdziliśmy że lata odpalony, ale umiejętnie się z tym kryje. Częste zwalnianie na shifcie i chowanie się/wyczekiwanie na przeciwników, zbyt wiele jak na dobre słuchawki... nawet jak się chował to dziwnym trafem często celownikiem po modelach macał przez ściany :)

Niech ktoś się zna lepiej na demkach go rozkimini i tyle. Wdg mnie 85% wh, a myślę że znam się na takich cwaniaczkach, bo bawię się w te strzelanie od ponad 10 lat..

Pozdrawiam, Ciebie Zwierze szczególnie ;):D

ONLYHS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#10) Napisano 30 sie 2017, o 22:48

Użytkownik Wujo!(pl) napisał:
Racja Zwierze.. Obiecuję poprawę tylko po co ta agresja odrazu... :) Ostatniego bana, którego dałem nie byłem w stanie otworzyć ssów..

Co do gracza xd. Zbanowałem delikwenta i biorę to na siebie, obserwowany był przez kilka map i było nas kilku adminów, wszyscy jednogłośnie stwierdziliśmy że lata odpalony, ale umiejętnie się z tym kryje. Częste zwalnianie na shifcie i chowanie się/wyczekiwanie na przeciwników, zbyt wiele jak na dobre słuchawki... nawet jak się chował to dziwnym trafem często celownikiem po modelach macał przez ściany :)

Niech ktoś się zna lepiej na demkach go rozkimini i tyle. Wdg mnie 85% wh, a myślę że znam się na takich cwaniaczkach, bo bawię się w te strzelanie od ponad 10 lat..

Pozdrawiam, Ciebie Zwierze szczególnie ;):D

Ale mam pytanie - skoro jednogłośnie stwierdziliście, że jestem odpalony to czemu nie daliście mi bana od razu bym mógł się wcześniej odwołać? :) Zresztą to trochę śmieszne że tak piszesz bo grałem naprzykład wczoraj i przedwczoraj z adminami no i jakoś bana żadnego nie dostałem.

Zwierze

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 42
  • Otrzymane piwa: 168

(#11) Napisano 30 sie 2017, o 22:56

Również pozdrawiam i dzięki ,że wszedłeś ale sam wiesz jakich zasad się trzymamy żeby chociaż jako taki porządek był.

Ktoś się odwołuje bo dostał bana bez ssów - my, a w szczególności admin banujący mamy 24h by go rozpisać. Jeśli nikt tego nie zrobi to gracz dostaje ub z automatu. Ponieważ ja nie mogę osobiście tego zrobić , to staram się zachęcić innych ale jak widzisz demka wszystkich parzą :)

Czas ponoc goi rany Nagroda (1)

Admin serwera:
    DD2, FFA, DM, ABW CSL

• Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 407

(#12) Napisano 31 sie 2017, o 01:10

A tu sie kur*a jakieś demo pojawi? Czy banujecie na słowo i zgłoszenia przez graczy?
Jutro spojrzę sam na demo, do tego czasu wybacz drogi graczu ale musisz poczekać.

Wujo!(pl)

Admin serwera:
    DD2, DM

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 19
  • Otrzymane piwa: 18

(#13) Napisano 31 sie 2017, o 01:36

Mapa Inferno
3:15 nakurwiasz w żaluzje nikogo nie widząc..
4:25 walisz w gościa idealnie po ścianie
Mapa de_hell
1:39 wyjście zza ściany i odrazu celownik na model na tt, który jest za skrzynką.
2:31 skąd wiedział, że koleś skitrany między skrzynkami?
3:04 zatrzymuje się i wyczekuje jak tt wybiegnie
3:15 odrazu wychodzi z bramy z celownikiem na gościa

Ok teraz przyznam szczerze po obejrzeniu jeszcze raz demek.. Te akcje wybrałem na szybko i z grubsza, bo jest środek nocy.. jak któryś z Adminów ma coś do dodania to zapraszam. Muszę jednak stwierdzić, że w powyższych akcjach mogłeś po prostu opierać się na doświadczeniu, niekoniecznie podpierając się wh.. Widać, że umiesz grać i po prostu ogarniasz, a że poziom ostatnio na lamersach nie jest zbyt wysoki przez dzieciaki to możesz wydawać się podejrzany.
Jeśli ktoś ma jakieś jeszcze mocne argumenty to udzielać się..a Ty "xd" byłeś na celowniku od kilku dni, więc mi nie mów, że grałeś wcześniej i było ok.
Jak się jednak pomyliłem w ocenie to przepraszam, należy się ub i na pewno będziesz pod stałą obserwacją.

Decyzję pozostawiam naszym GURU.

ONLYHS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#14) Napisano 31 sie 2017, o 02:16

de_inferno
3:15 - zawsze to robie bo zawsze ct biegnie na okno i coś może siądzie niekoniecznie głowa
4:25 - no tu na logike strzelałem skoro wiedziałem ze tam jest

de_hell
1:39 - ja tu podejrzanego nic nie widze
2:31 - zauważ że nie byłem tam od razu wcelowany bo wcelowalem sie tam jak zauwazyłem kawałek broni, zresztą gdybym miał wh raczej skupiłbym się bardziej na przeciwniku po lewej stronie bo jest większe prawdopodobieństwo że mnie zabije
3:04 - było słychać bieg, kolega po prawej który czekał ze mną też dostanie bana?
3:15 - no tu sie w żaden sposób nie wybronie bo wychyliłem tak żeby celownik był po lewej stronie bo tt mógł z tamtąd wyjść, a że terro miałem na celowniku to zwykły przypadek

Ogarniam bo gram długo w tą grę, nie będę się chwalić ile lat gram bo wiem że to ludzie robią i myślą że admini dadzą im UB bo grają długo to pewnie są bardzo doświadczeni więc nie mogą być odpaleni, teraz ktoś pewnie napisze że jak on może grać lata w tę grę jak nawet steama nie ma - mam dopiero 14 lat i jak zaczynałem grać w csa to nawet nie wiedziałem że takie coś jak steam istnieje :D Wiem że mogę być zgłaszany przez ludzi i nie muszą być to dzieci, ale to właśnie dobrze że dajecie bana osobom podejrzanym bo przynajmniej jak się odwoła to macie pewność że jest czysty, a mi nie przeszkadza to że dostaje bana tylko to że muszę tyle czekać by dostać UB, możliwe że byłem na celowniku skoro aż tyle razy dostałem bana, więc wiadomo że możecie mnie podejrzewać o oszukiwanie, myślałem że jak napiszę ten temat to w ogóle go zamkniecie bo napiszecie "Dać mu bana bo tylko problemy z nim są i będzie zakładać x tematów prosząc o UB" a widziałem wiele właśnie takich sytuacji.

*NoFind

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 4

(#15) Napisano 1 wrz 2017, o 23:17

http://www7.zippyshare.com/v/aet1LMvk/file.html

1;20

rozumiem że tu też zawsze ktoś jest? czy może się zamotałeś i wyglądało tak że jest przed a nie za skrzynia?

Wróć do Bany - odwołania.